B2B Kurumsal Seyahat Yönetim Portalı

B2B Kurumsal Seyahat Yönetim Portalı

 
Kurumsal Seyahat Yönetim Hizmet Amacı 


Şirketlerin kurumsal seyahatlerinde olası zorlukları aşmak, performansı sürdürülebilir hâle getirmek ve inovasyona hız kazandırmak gibi yöntemler ile iş gücünün sağlanacağı her alanda zamanı daha verimli kılmak. 

Neden Kurumsal Seyahat Yönetim Danışmanlığı Almalısınız?
Kurumsal seyahat yönetim danışmanlığı, firmanızın seyahat planlamalarını en uygun şekilde yapması için en etkili yöntemdir.
Faydaları ise şu şekildedir;

•  Uçak Bileti, Otel, Araç, Seyahat Sigorta, Vize vs. Seyahat planlamanızı firmanız taleplerine göre şirket politikanızı belirleyip  şekillendirebilirsiniz.

•  Kuruma özel Satış Uzmanı ile optimum fiyat takibi ve güvenli servis.

•  Dijital Veri Arşiv Sistemi ile kurum şirket politikasının belirlenmesi, şahısların profil dosyalarının hazırlanması ve tüm satışların detaylı arşiv hizmet (kişisel MİL kart girişleri, koltuk talepleri, özel talepler vs.) takibinin yapılması.

•  Firma çalışanlarının güvenli ve rahat bir şekilde hareket etmesini sağlar.

•  Seyahat sürecinin verimli geçmesi için uzman destek oldukça yararlıdır.

•  7/24 Ulaşılabilirlik.

•  Kurumsal seyahat yönetimi; şirket seyahat politikalarına uyum sağlayan detaylı bir çalışma sunarak iş seyahatlerinin  profesyonel geçmesine imkân tanır

Dünyanın dört bir yanında bulunan binlerce anlaşmalı ve iş birliği içerisindeki hava yolları, otel, araç kiralama ve transfer hizmetleri travelopt.com üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz. Kullanıcı dostu ara yüze sahip olan sistemimiz sayesinde kriterlerinize uygun olan uçuşları, oteli, araçları hızlıca bulup, rezervasyon yapabilirsiniz. Şirketinize özel olarak sunulan ve yıl boyu geçerli olan bir fiyat politikamız mevcuttur. Bu sayede seyahat bütçenizi doğru bir şekilde planlayabilme şansı yakalarsınız.

Firmamızın kurumsal seyahat yönetim danışmanlığı hizmetleri kapsamında, tüm bu olanaklara tek bir platform üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Kurumsal seyahat hizmetleri yönetimi, hem zaman açısından hem de ekonomik olarak tasarruf etmenize yardımcı olacaktır.
Seyahat politikanıza uygun olan uçuşları, otelleri ve araçları görüntüleyebilir ve dilediğinizi tercih edebilirsiniz.
Büyük küresel dağıtım sistemlerinden biri olan travelopt.com ile işlemlerinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Tek Panel Üzerinden Kontrol İmkânı
Firmamızın sunduğu kurumsal uçak bileti hizmeti, seyahat işlemlerinin daha hızlı ve kontrollü bir şekilde yapılmasına olanak sağlar. Travelopt.com, kurumsal firmalara seyahat danışmanlığı hizmeti sunarak rezervasyondan raporlamaya kadar tüm sürecin tek bir platformdan yönetilmesine imkân tanır.

İş Dünyasındaki Liderler için Seyahat Teknoloji Çözümleri travelopt.com kurumsal seyahat yönetimi ile kurumunuza fark yaratın. 

Detaylı bilgi için profesyonel kurumsal destek hattı ulaşabilirsin. kurumsal@sectionturizm.com